Luister live

Social Media

Volg ons op

Chat

Kom er gezellig bij, in onze CHAT

Start chat >>

16, 17 en 18 november: De Verrukkelijke

Door: Grafmat
28-10-2012 10:00

Het vlaggenschip van ons radiostation is weer aanstaande! Voor de 5e keer alweer op Orinoco Radio: De Verrukkelijke 500!

Nog even voor de nieuwelingen hier: De verrukkelijke 500 is 5 jaar geleden ontstaan gedurende een nachtelike chatsessie tijdens de Top2000. Onvrede over de conservatieve voorkeuzelijsten van allerlei radiostations waarbij het fenomeen 'beste-platen-aller-tijden" verbasterd werd tot "beste-platen-aller-tijden-binnen-ons-eigen-format" leidden uiteindeljk tot een volledig vrije Lijst der Lijsten. Luisteraars mochten inzenden wat men maar wilde, met als enige restrictie dat het minimaal een top25 moest zijn en maximaal een top1000 (en vergis u niet: we krijgen heel veel héle lange lijsten binnen van totale muziekfreaks). Inmiddels is dat nogal uit de hand gelopen en zenden we een weekend lang uit voor vele liefhebbers uit alle winstreken van onze aardbol, vanuit een bomvolle studio vol microfoons, mengtafels, randapparatuur, computers, laptops, routers, enorme geluidsinstallaties (daar hebben dan alleen de DJ's plezier van...) en wat al niet meer.

Wil je meedoen dan kan dat heel eenvoudig door minimaal een top 25, óf een langere lijst in volgorde (de volgorde doet er wel dégelijk toe voor de puntentelling) in te sturen naar De Organistie . Gezien het enorme aantal lijsten dat we ontvangen en vervolgens moeten verwerken willen we jullie hierbij wel wat handregels meegeven: Stuur je lijst in via Excel of een ander compatibel spreadsheetprogramma met gescheiden kolommen voor de artiest en de titel. Vermijd bij bandnamen het woordje 'the' (dus Beatles, Editors en niet "The Editors" - behalve als het gaat om "The The"... :p) en zet artiesten gewoon met volledige naam in normale volgorde - dus "Neil Young" i.p.v. "Young, Neil" o.i.d.

Succes met jullie Lijsten tot 16 november!!

Deel op:

Agenda

24
okt

Sokra's zaagshow

Vanaf 20:30 uur

26
okt

27
okt

03
nov

V500 Stemfinaledag

Vanaf 15:00 uur

Blog

V500: Sander heeft thuis een Marillion-museum

Orinoco heeft luisteraars in vele gradaties. Mensen die ‘wel van muziek houden’, mensen die weleens een concert bezoeken en mensen die idolaat zijn van één band, en je hebt Sander (a.k.a. Vigil). Bij het bekijken van zijn...

Lees meer >>

V500: Waarom Jacqueline kiest voor Sue the Night

We zijn toe aan editie elf van de Verrukkelijke 500. Dus vertelt elke week vertelt een inzender over zijn of haar nummer elf. Deze week Jacqueline aka Miss DieHard. Waarom koos zij voor Sue the Night – The World Below. En ook:...

Lees meer >>

Artikel 1 tot 2 van 7
<< Eerste < Vorige 1-2 3-4 5-6 7-7 Volgende > Laatste >>