Luister live

Social Media

Volg ons op

Chat

Kom er gezellig bij, in onze CHAT

Start chat >>

16, 17 en 18 november: De Verrukkelijke

Door: Grafmat
28-10-2012 10:00

Het vlaggenschip van ons radiostation is weer aanstaande! Voor de 5e keer alweer op Orinoco Radio: De Verrukkelijke 500!

Nog even voor de nieuwelingen hier: De verrukkelijke 500 is 5 jaar geleden ontstaan gedurende een nachtelike chatsessie tijdens de Top2000. Onvrede over de conservatieve voorkeuzelijsten van allerlei radiostations waarbij het fenomeen 'beste-platen-aller-tijden" verbasterd werd tot "beste-platen-aller-tijden-binnen-ons-eigen-format" leidden uiteindeljk tot een volledig vrije Lijst der Lijsten. Luisteraars mochten inzenden wat men maar wilde, met als enige restrictie dat het minimaal een top25 moest zijn en maximaal een top1000 (en vergis u niet: we krijgen heel veel héle lange lijsten binnen van totale muziekfreaks). Inmiddels is dat nogal uit de hand gelopen en zenden we een weekend lang uit voor vele liefhebbers uit alle winstreken van onze aardbol, vanuit een bomvolle studio vol microfoons, mengtafels, randapparatuur, computers, laptops, routers, enorme geluidsinstallaties (daar hebben dan alleen de DJ's plezier van...) en wat al niet meer.

Wil je meedoen dan kan dat heel eenvoudig door minimaal een top 25, óf een langere lijst in volgorde (de volgorde doet er wel dégelijk toe voor de puntentelling) in te sturen naar De Organistie . Gezien het enorme aantal lijsten dat we ontvangen en vervolgens moeten verwerken willen we jullie hierbij wel wat handregels meegeven: Stuur je lijst in via Excel of een ander compatibel spreadsheetprogramma met gescheiden kolommen voor de artiest en de titel. Vermijd bij bandnamen het woordje 'the' (dus Beatles, Editors en niet "The Editors" - behalve als het gaat om "The The"... :p) en zet artiesten gewoon met volledige naam in normale volgorde - dus "Neil Young" i.p.v. "Young, Neil" o.i.d.

Succes met jullie Lijsten tot 16 november!!

Deel op:

Agenda

18
aug

19
aug

20
aug

Marsha's Jukebox

Vanaf 20:00 uur

22
aug

Sokra's zaagshow

Vanaf 20:30 uur

Blog

PrePush 500 editie 2017

De eerste avond van de PrePush500 zit er alweer op. Opnieuw konden luisteraars van Orinoco Radio hun tips voor de Verrukkelijke500 sturen. Een groot aantal voorzien van motivatie zodat de plaat nog wat kracht bijgezet werd!...

Lees meer >>

World Song Contest 2016 weer een succes!

Het was weer een groot succes. DJ's Timmus & Dave zorgden ervoor dat de 39 landen zich met verve presenteerden. Uiteindelijk was er een mooie uitslag voor deze 4e editie van het WSC! Opnieuw een ander land als winnaar en met...

Lees meer >>

Artikel 1 tot 2 van 5
<< Eerste < Vorige 1-2 3-4 5-5 Volgende > Laatste >>