Luister live

Social Media

Volg ons op

Chat

Kom er gezellig bij, in onze CHAT

Start chat >>

< Verrukkelijke 500 uitgebreid overzicht

CHATTEN!!!

20-11-2015 18:43

Als de gewone ingang niet werkt...

We merken tijdens onze reguliere uitzendingen dat niet iedereen even makkelijk via de flash chat kunnen chatten. We hebben 2 alternatieve ingangen voor de chat beschikbaar gevonden.

De mooiste hiervan is via mibbit.com 

Je kiest bij Connect uit de lijst "chat4all[webmirc]". geef vervolgens je Nickname aan en bij channel type je "#vriendenvanmuziek".De verwachting is dat deze pagina stabieler zal draaien dan de flash chat dus draaideurcriminelen onder ons give it a try.


De andere optie is via webchat.chat4all.net hier vul je bij nickname je nick in en bij Channel ook #vriendenvanmuziek. Deze is ook stabiel maar wel minder mooi en heeft geen opties als kleurtjes en smilies.

Deel op:

Agenda

26
sep

Sokra's zaagshow

Vanaf 20:30 uur

29
sep

Orinoco's Disco Night!

Vanaf 20:00 uur

Blog

PrePush 500 editie 2017

De eerste avond van de PrePush500 zit er alweer op. Opnieuw konden luisteraars van Orinoco Radio hun tips voor de Verrukkelijke500 sturen. Een groot aantal voorzien van motivatie zodat de plaat nog wat kracht bijgezet werd!...

Lees meer >>

World Song Contest 2016 weer een succes!

Het was weer een groot succes. DJ's Timmus & Dave zorgden ervoor dat de 39 landen zich met verve presenteerden. Uiteindelijk was er een mooie uitslag voor deze 4e editie van het WSC! Opnieuw een ander land als winnaar en met...

Lees meer >>

Artikel 1 tot 2 van 5
<< Eerste < Vorige 1-2 3-4 5-5 Volgende > Laatste >>