Luister live

Social Media

Volg ons op

Chat

Kom er gezellig bij, in onze CHAT

Start chat >>

< Friday Music Night met Dave & Ro

De Corny Love Songs 25!

10-02-2018 14:35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJRies van Veen:

Ja ja ik weet het zondag de 11e is nog geen valentijnsdag maar toch gaan we er op een Orinoco manier aandacht aan besteden.

Luisteraars konden voor een 25 de meest corny en cheesy love songs inleveren en dat hebben ze gedaan ook! Deze 25 door luisteraars ingezonden nummers komen door de uitzending heen als een rode lijn voorbij opgevuld met allerlei nummers die op 1 of andere manier de liefde bezingen!

Dus hou je tandenborstel en beste tandpasta bij de hand, zorg voor een melige stemming en luister mee naar de weekeinde show valentine special!

Vanaf 20.30 uur!

Deel op:

Agenda

Blog

PrePush 500 editie 2017

De eerste avond van de PrePush500 zit er alweer op. Opnieuw konden luisteraars van Orinoco Radio hun tips voor de Verrukkelijke500 sturen. Een groot aantal voorzien van motivatie zodat de plaat nog wat kracht bijgezet werd!...

Lees meer >>

World Song Contest 2016 weer een succes!

Het was weer een groot succes. DJ's Timmus & Dave zorgden ervoor dat de 39 landen zich met verve presenteerden. Uiteindelijk was er een mooie uitslag voor deze 4e editie van het WSC! Opnieuw een ander land als winnaar en met...

Lees meer >>

Artikel 1 tot 2 van 5
<< Eerste < Vorige 1-2 3-4 5-5 Volgende > Laatste >>