Luister live

Social Media

Volg ons op

Chat

Kom er gezellig bij, in onze CHAT

Start chat >>

< PréPush500: 9, 10 & 11 Oktober 2015

Verrukkelijke 500 Editie 2015 'de waanzinnige achtbaan'

17-09-2015 19:44

20, 21 en 22 November: De Verrukkelijke 500 2015 Crazy 88!

Tijd voor weer een té gekke editie van dé lijst van Orinoco Radio Eén grote Achtbaan, dat is waar je vanaf het lezen van dit bericht in terecht gaat komen. Je ontkomt er niet aan, beste muziekliefhebber: de Achtste editie van de Verrukkelijke 500, gaat dit jaar nog gekker worden dan ooit!

Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 november zal vanuit het Orinoco Radio-hoofdkwartier in Harkstede de Achtste editie gepresenteerd worden van dé lijst die van de nummer 1 tot en met nummer 500 volledig door de luisteraars is samengesteld. Bel dus al je feestjes af, ga geen verplichtingen aan, noteer de data in je agenda en sla alvast in voor die bijna 50 uur die je aan de radio gekluisterd zult zitten.

Houd je niet van lange teksten…?

Hierbij de managementsamenvatting:

• Wat: de Achste editie van de Verrukkelijke 500

• Wanneer: vrijdag 20 t/m zondag 22 november 2015

• Waar: op Orinoco Radio

• Wat moet je doen?: Een lijstje inzenden, in Excellformat, met minimaal 25 nummers en maximaal 500 nummers naar v500@orinocoradio.nl. De keuze is volledig vrij, en ja: de volgorde is van belang. Je nummer 1 krijgt de meeste punten, en daarna krijgt elk steeds wat minder punten.

• Deadline: Zondag 8 november 0.00 uur (dus op zaterdag 7 november om 23.59 uur ben je nog nét op tijd)

V500 Aflevering 8:

De Achtste keer dus. Zoals je weet: Acht is magisch. Ons zonnestelsel telt Acht planeten, wie wil schaken doet dat op een bord van 8x8 vlakken en misschien wel het belangrijkste: wie de Acht een kwartslag omdraait, krijgt het oneindigheidsteken ?. En voor deze achtste editie van de Verrukkelijke 500, zijn we op zoek naar een oneindige hoeveelheid stemmers. Dus kom maar op!

Vorig jaar begonnen de eerste lijstjes binnen te stromen in augustus en stokte de teller pas toen vorig jaar op 1 november even voor twaalf uur het 272e lijstje binnenkwam. Dat willen we dit jaar natuurlijk minimaal herhalen, want hoe meer lijstjes, hoe groter het draagvlak onder deze lijst.

Dit keer mag het voor deze crazy 88 editie van de Verrukkelijke 500 gekker dan ooit! Dus heb je nog een leuke oom die Jean Michel Jarre’s Oxygene IV woordelijk meezingt op familiefeestjes, een buurjongen die al in beweging komt als ie de eerste klanken van No Limit van 2Unlimited hoort of een kleinzoon helemaal gek is van het werk van Mahler? Laat ze een lijstje maken! Niets is te gek en (the Eye in) the Sky is the limit!

Jouw inzending: hoe en wat?

De lijstjes moeten ook dit jaar weer een minimale lengte hebben van 25 nummers, en ja: de volgorde van de lijst telt! Je nummer 1 krijgt dus de meeste punten en elk nummer daarna wat minder. Over de maximale lengte: die lange lijsten van 1.000 nummers werden ons ook wat te crazy, en leidt inmiddels tot teveel uitzoekwerk en steeds meer kans op fouten bij de verwerking, dus dit jaar mag je nog maximaal 500 nummers insturen. Nog steeds prachtig, want de gelegenheid om zoveel nummers in te sturen krijg je verder natuurlijk nergens! Ben je op weg naar een top 1.000? Geen probleem, kopieer de hoogste 500 nummers in een apart bestandje en stuur ze naar ons op.

Wij willen jullie verzoeken de lijsten in Excel- of een ander spreadsheetformat naar ons op te sturen, zodat het voor onze lijstverwerker gemakkelijk is deze top 25, 100, 500 of alles wat daartussen ligt in te voeren.

Het lijstje kun je sturen naar v500@orinocoradio.nl.

Houd bij het opstellen van je top wel rekening met het volgende: laat bij bandnamen overal de voorvoegsels ‘The’ weg [jaja The The mag nog steeds hoor], stuur alles in met éérst de artiestennaam (aparte kolom!) en daarna de tracktitel, en controleer van tevoren even de spelling van de artiest en songtitel.

Zaterdag 7 november: Stemfinaledag!

Je hebt wat bedenktijd nodig? Geen probleem. We geven je tot het begin van zondag 8 (Acht, uiteraard) november – dus 0.00 uur precies de tijd om je muzikale voorkeuren in te sturen.

Dan zullen we op zaterdag 7 november voor de derde keer in successie proberen om tijdens een marathonuitzending zoveel mogelijk laatste stemmen binnen te slepen onder de noemer Stemfinaledag. Zet die dus ook alvast in je agenda, want je vaste dj’s en enkele gastpresentatoren zullen aanschuiven om jullie van het laatste nieuws op de hoogte te houden.

De V500 Prepush

Nog meer inspiratie nodig? Ook dit jaar zal er enkele weken voorafgaande aan de uitzending van de lijst en pre-push weekend plaatsvinden waarbij luisteraars elkaar kunnen tippen en wel op 9,10 en 11 oktober. Drie dagen maar liefst? Jazeker, om alle verzoekjes te kunnen draaien breiden we uit naar drie dagen en beginnen dit jaar al op donderdag. Welk tof nummer of geweldige band stond vorig jaar niet in de Verrukkelijke 500 en mag dit jaar echt niet ontbreken? Je kunt zoveel tips insturen als je wilt, maar de lengte van je inzendingen mag gezamenlijk niet over de 20 minuten heengaan. Stuur je nummers vanaf nu naar:v500@orinocoradio.nl onder vermelding van ‘Tips Pre-Push Verrukkelijke 500’.

Tot slot

We zien uit naar je lijstje! Als jij belooft in te sturen, beloven wij er een te gekke, crazy 8e editie van te maken! Volg voor de laatste nieuwtjes rondom Orinoco Radio en de Verrukkelijke 500 ook via de Orinoco-Facebookpagina en de website www.orinocoradio.nl.

Muzikale groeten van het V500 Team!

Deel op:

Agenda

26
sep

Sokra's zaagshow

Vanaf 20:30 uur

29
sep

Orinoco's Disco Night!

Vanaf 20:00 uur

Blog

PrePush 500 editie 2017

De eerste avond van de PrePush500 zit er alweer op. Opnieuw konden luisteraars van Orinoco Radio hun tips voor de Verrukkelijke500 sturen. Een groot aantal voorzien van motivatie zodat de plaat nog wat kracht bijgezet werd!...

Lees meer >>

World Song Contest 2016 weer een succes!

Het was weer een groot succes. DJ's Timmus & Dave zorgden ervoor dat de 39 landen zich met verve presenteerden. Uiteindelijk was er een mooie uitslag voor deze 4e editie van het WSC! Opnieuw een ander land als winnaar en met...

Lees meer >>

Artikel 1 tot 2 van 5
<< Eerste < Vorige 1-2 3-4 5-5 Volgende > Laatste >>