Sinds 2008 is de Verrukkelijke 500 DE muzikale allertijdenlijst waar muziekliefhebbers het hele jaar naar uitkijken. Dit onvergetelijke evenement, gepresenteerd door de charismatische Orinoco DJ’s, is uitgegroeid tot het absolute radiohoogtepunt van het jaar. In november sluiten deze DJ’s zich een weekend lang op in de studio om jouw favoriete muziek allertijden te draaien, en daarmee de luisteraars mee te nemen op een nostalgische en emotionele muzikale reis.

De Verrukkelijke 500 markeert de culminatie van elk Orinoco-najaar. Het spektakel wordt afgetrapt met de V500 Tombola, een spannende voorselectie waarin luisteraars kans maken op fantastische prijzen. Vervolgens gaan we via de PrePush 500, waar de spanning verder wordt opgebouwd, terwijl luisteraars hun favoriete nummers nomineren. Daarna is het aftellen naar het ‘Weekend van de Slapeloze Nachten’: het moment waarop de Verrukkelijke 500 daadwerkelijk wordt uitgezonden, en je bijna non-stop kunt genieten van de beste muziek ooit gemaakt.

De Verrukkelijke 500 is een viering van muziek, passie en de gedeelde liefde voor tijdloze hits, zowel nieuw als oud. De Orinoco DJ’s zetten alles op alles om van deze marathonuitzending een feest te maken. Ze brengen verhalen achter de nummers, anekdotes van artiesten en interactie met de luisteraars, waardoor elke minuut van de Verrukkelijke 500 gevuld is met magie en muziek.

Het duurt nog even, maar mis dit muzikale evenement niet en stem zeker tijdens de V500 af op Orinoco Radio om samen met vele andere luisteraars te genieten van de Verrukkelijke 500. Laat je meeslepen door de klanken van de grootste hits, en beleef een onvergetelijk weekend vol muzikaal genot. De Verrukkelijke 500 is niet zomaar een lijst; het is een traditie, een viering en een ervaring die je niet wilt missen!